Copaci plantati Dragan Marasesti Verde

Membrii grupului ”O viata mai verde” s-au intalnit la ultima actiune din cadrul proiectului cu acelasi nume. Acestia, in parteneriat cu elevii de la C.S.E.I. Elena Doamna din Focsani, sub directa indrumare a profesorilor Ana Maria Dragan, Mirela Parlog si Veronica Sarzea, s-au intalnit vineri in comuna Biliesti pentru a planta aproximativ 100 de puieti de salcam.

Actiunea s-a dovedit a fi un real succes deoarece majoritatea tinerilor implicati in proiect sunt la prima experienta de acest gen. “Nu am mai plantat niciodata un copac. Sper sa creasca mare. Ma simt minunat” a delarat o eleva din Marasesti. Cu acelasi entuziasm, un elev de la C.S.E.I. Elena Doamna a exclamat: “Vreau o padure verde pentru o viata mai verde!” Actiunea de plantare a fost coordonata de Daniel Dragan, Lavinia Anghel si Ana Maria Dragan.

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022