Marasesti 1Participanții la proiectul ”O viață mai verde” s-au bucurat de două noi întâlniri. Prima dintre ele a avut loc la Mărășești. Evenimentul a debutat cu o acțiune de promovare a proiectului prin împărțirea de pliante informative în oraș. A continuat apoi cu un joc de cultură generală și creativitate. Tinerii participanți au fost împărțiți în 4 echipe. Fiecare echipă a primit o coală de hârtie și creioane colorate și a trebuit să reprezinte grafic, fiecare după propria imaginație, un copac și prin diverse desene să puncteze efectele pozitive și negative ale omului asupra mediului.

Fiecare echipă și-a ales un nume tematic cum ar fi ”Copiii naturii” sau ”Tehnicieni de salubritate”. Când și-a terminat lucrările fiecare echipă și-a prezentat creația în fața colegilor. Întâlnirea s-a încheiat cu un joc de mișcare și perspicacitate.

Marasesti 2

Marasesti 3Următoarea întâlnire a avut loc sâmbătă, 7 iunie, la Biliești. De data aceasta tinerii au învățat ce înseamnă calitatea apei și au încercat să se indentifice pentru câteva clipe cu unele din viețuitoarele întâlnite în natură, în mediu sălbatic. 🙂
biliesti 1Pentru a vedea cum s-a desfășurat întâlnirea de la Biliești vă invităm să urmăriți filmul de mai jos:

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022