Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/volunta3r234/public_html/wp-content/plugins/astra-addon/addons/advanced-headers/classes/dynamic.css.php on line 195
VIDEO: Conferinţa de încheiere a proiectului "Să nu ne uităm eroii", derulat de Asociaţia "Voluntariat pentru viaţă" - Voluntariat pentru viață

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/volunta3r234/public_html/wp-content/plugins/astra-addon/addons/advanced-headers/classes/class-astra-ext-advanced-headers-markup.php on line 632

Participanti proiect ONG Marasesti

Asociația „Voluntariat pentru Viață“ din Mărășești a finalizat proiectul „Să nu ne uităm eroii!”, finanțat de Comisia Europeană prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – „Tineret în Acțiune“- Actiunea 1.2-Initiative ale tinerilor.

Proiectul a început pe 2 august 2013, iar în activitățile proiectului au fost implicaţi 24 de tineri ai grupului, cu vârste între 16-25 de ani, proveniți din mediile urban și rural, toti din orasul Marasesti. Aceştia au interacționat în vederea dezvoltării abilităților de socializare și comunicare.

Scopul proiectului a fost acela de creștere a nivelului de informare a tinerilor participanți la proiect în domeniul patrimoniului cultural si implicit conștientizarea tinerilor cu privire la importanța istorică a orașului Mărășești. Printre obiectivele proiectului, menționăm asimilarea unor valori europene, precum educația multiculturală, diversitatea etno-culturală și promovarea cetățeniei europene active“, a precizat profasoara Any Mary Drăgan, managerul proiectului.

Asociația „Voluntariat pentru Viață“ a derulat activitățile specifice proiectului în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu“ – Mărășești și cu Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național – Vrancea.

Participanti la Sa nu ne uitam eroii

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022