AVVM iconAstăzi, Asociatia Voluntariat pentru Viata din Mărăşeşti a desfasurat actiunea denumita “Daruieste de Craciun”, in orasul Marasesti. Cu ajutorul unor oameni de bine care au sustinut campania de strangere de 2% pentru 2013 si a unor oameni cu suflet mare din orasele Marasesti, Adjud, Tecuci şi Bucuresti, care au facut diferite donatii si care doresc sa-si pastreze anonimatul, am reusit sa aducem o mica bucurie pentru 100 de familii din orasul Marasesti, batrani si familii cu copii multi aflati in impas financiar.

Multumiri in mod special profesorului Catalin Mocanu, unul dintre voluntarii dedicati actiunilor asociatie noastre. Cu speranta ca aceasta actiune va continua an de an, dorim tuturor colaboratorilor nostri “Sarbatori fericite”.

Voluntariat pentru Viata membri

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022