Tineri voluntari in proiect IVTinerii implicați în proiectul ”Să nu ne uităm eroii”, derulat de Asociația Voluntariat pentru Viață” din Mărășești, s-au reunit astăzi pentru a învăța cum se scrie o știre. Cei 24 de participanți la eveniment au aflat câteva din tainele jurnalismului.

După ce au aflat care sunt câteva din principiile pe baza cărora se poate scrie un articol, reportaj sau un editorial, tinerii și-au redactat articole proprii, pornind de la informații pe care singuri și le-au așternut, inițial, pe hârtie. Acțiunea a avut loc la Mărășești, iar tinerii participanți sunt elevi sau foști elevi ai Liceului Tehnologic ”Eremia Grigorescu”. Aceștia locuiesc acum atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Proiectul ”Să nu ne uităm eroii” a fost scris de profesoara Drăgan Any Mary și finanțat, ulterior, de către Comisia Europeană, prin ANPCDEF în cadrul acțiuniii 1.2 ”Inițiative ale tinerilor”, prin programul ”Tineret în acțiune”.

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022