Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă“ din Mărăşeşti, Asociaţia „Romi pentruasociacia v m romi“ din Panciu şi Asociaţia „VIP“ din Italia, reprezentată în România de douăzeci de voluntari, au organizat joi, 29 august, în Cartierul Modruzeni din Mărăşeşti, o manifestare artistică consacrată copiilor. Din program nu au lipsit teatrul, spectacolul cu clovni şi, mai ales, buna dispoziţie care s-a putut citi pe chipurile copiilor neobisnuiţi cu actele culturale şi caritabile.

Manifestarea s-a desfăşurat într-un spaţiu privat, deşi autorităţile s-au simţit lezate de această acţiune pentru copii trimiţând organele de politie la locul desfasurarii spectacolului. Ne dorim ca această manifestare organizată de Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă“ din Mărăşeşti să fie prima acţiune dedicată copiilor şi tinerilor din Mărăşeşti. De asemenea, asociaţia invită persoanele voluntare să se alăture acţiunilor noastre.

Actiunea face parte dintr-un amplu program de colaborare in care un rol important il are programul de finanţare pe fondul ONG –Serviciul European de Voluntariat.

Daniel DRĂGAN, preşedinte 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0784226248 Chiris Bogdan (RO)
0772277079 Tuchilus Cristina (EN)

Infopack ESC Volunteering Project “Seeds Of Action” – 15 April 2020 – 14 November 2020 Marasesti, ROMANIA​