AVVM iconÎn luna noiembrie 2012 in orasul Marasesti a luat fiinta Asociatia “Voluntariat pentru Viata”- organizatie neguvernamentala, nonprofit, care are ca scop cresterea calitatii vietii anumitor categorii de persoane vulnerabile, prin oferirea de asistenta si suport specilizat.

Pentru inceput, chiar in ajun de Craciun ne-am acreditat pentru prima activitate de asistenta sociala:”asistare si suport pentru persoanele varstnice, inclusiv pentru persoanele varstnice dependente”.

Si pentru ca lucrurile bune nu vin niciodata singure, in aceeasi zi in care am obtinut acreditarea, cativa oameni de bine din mun. Focsani, persoane fizice, au dorit sa imparta dulciuri si fructe unor copii proveniti din familii nevoiase. Am colaborat cu acestia prin asistentul social al Asociatiei, pentru depistarea cazurilor prioritare si totodata i-am insotit la domiciliile familiilor nevoiase din orasul Marasesti.

Fapta acestor oameni, a fost rasplatita pe masura, cu chiotele de bucurie ale celor mici si de ochii inlacrimati ai parintilor, care ne-au spus ca asa vor avea si ei ce sa le spuna copiilor, cand ii intreaba “mie ce mi-a adus mosul?”.

In prag de Sarbatori Crestine, Asociata “Voluntariat pentru Viata” ureaza tuturor locuitorilor judetului Vrancea: Sarbatori pline de bucurie, sanatate si belsug alaturi de familii si totodata nu uitati ca sunt multi semeni de-ai nostri ce au nevoie de ajutor si de a nu se simti ca sunt singuri.Va asteptam alaturi de noi!

Comunicat primit de la Asociatia “Voluntariat pentru viata”

DESPRE NOI

Despre noi Asociația Voluntariat pentru Viață a luat naștere în 2012, la inițiativa a cinci prieteni din orașul istoric Mărășești, specialiști în educație, artă, istorie și asistență socială, dornici să găsească soluții pentru a spori integrarea socială, educația nonformală și interculturalitatea din zonă.

CONTACT

Nicolae Bălcescu 2, cod 625200, Mărășești, Vrancea, România
contact@voluntariatpentruviata.ro
0770464485 Chiris Bogdan (RO)
0772292099 Chiris Alina - Aplicatiile pentru voluntariat - sev.voluntariatpentruviata@gmail.com

PROIECT „ON AIR”

01 Iulie 2021 - 30 Iunie 2022